Aparat Dentar de Safir

Ce este Aparatul Dentar de Safir?

Orice problema cauzata de pozitia necorespunzatoare a dintilor poate fi remediata in cadrul clinicii, unde cei mai buni medici se ocupa de prevenire, diagnostic si tratarea tuturor cazurilor, indiferent de complexitate.

Evolutia tehnologica in domeniul stomatologiei a permis pacientilor sa se bucure de numeroase tipuri de aparate dentare care sa elimine problemele, iar oricine se poate bucura de zambetul perfect.

Tratamentele pot fi urmate de persoane de toate varstele, de la copii pana la adulti, in timp ce pacientii preocupati de aspectul lor, pot apela la aparatul dentar Safir, care este mult mai discret.

Click aici pentru cele mai bune produse de îngrijire orala aparat dentar.

Aspectul ideal


Fiind disponibile foarte multe posibilitati, de multe ori pacientii sunt pusi in dificultate atunci cand trebuie sa faca o alegere, insa unul dintre cele mai importante aspecte pentru multi este factorul estetic. Bracketii cu care se lauda aparatul Safir sunt foarte moderni si aproape invizibili, fiind confectionati in laboratorul de tehnica dentara si se aseamana culorii naturale a dintilor.

De asemenea, dispozitivul protejeaza foarte bine dintii impotriva cariilor sau a depunerilor, aspect care, insa, nu presupune omiterea efectuarii igienii orale, ce trebuie respectata in continuare cu strictete.

Costuri avantajoase

Aparatul dentar Safir este foarte avantajos din punct de vedere financiar, in ciuda faptului ca este confectionat doar din materiale de calitate.

De asemenea, nici intretinerea sa nu este una complexa, iar pacientii se pot bucura de foarte mult confort pe toata durata tratamentului. Cu siguranta cei interesati de cel mai bun raport pret – calitate trebuie sa apeleze la Safir

Cele mai bune rezultate

Pe langa faptul ca acest tip de dispozitiv ortodontic este unul accesibil pentru toate buzunarele si propune un aspect foarte atractiv, Safir duce si la obtinerea unor rezultate grozave, pacientii avand ocazia de a se bucura de zambetul perfect.

Bracketii trebuie ajustati periodic pentru a exercita presiunea optima in vederea alinierii corespunzatoare a dintilor. De asemenea, pacientii nu se vor plange de durere sau disconfort, in timp ce vorbirea sau masticatia nu sunt prejudiciate in nici un fel, spre deosebire de alte tipuri de aparate dentare.

Prin folosirea aparatului Safir sunt prevenite si alte afectiuni serioase precum parodontoza, cariile sau caderea prematura a dintilor, in timp ce igiena orala se poate efectua in cele mai bune conditii.

Poate ca singurul dezavantaj este reprezentat de faptul ca nu poate fi eficient in toate cazurile, astfel ca pentru cele mai complexe situatii, singura optiune ramane apelarea la aparatele dentare fixe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *